Home » Oferte de muncă » Casieri KFC

Casieri KFC

Candidatul ideal:

Cautam persoane care au atitudine pozitiva si care doresc sa lucreze in echipa, alaturi de colegi tineri , intr-un mediu de lucru placut.

Descrierea jobului:

KFC pune accent pe dezvoltarea profesională a angajaților săi, facilitând și respectând, totodată, echilibrul între viața profesională și cea personală.
Noi avem încredere în intenţiile pozitive ale oamenilor şi pornim de la premiza că toţi angajaţii au potenţialul de a face diferenţa. Îndrumăm şi susţinem fiecare persoană, pentru ca aceasta să se poată dezvolta la capacitate maximă, oferind angajaților noștri oportunități reale de avansare în carieră.
Fiecare angajat are posibilitatea sa-si exprime opțiunea de program, de la o săptămână la alta.
Programul flexibil de 8, 6, 4 ore sau weekend se adresează tuturor cerințelor, reușind astfel îmbinarea utilă a timpului liber cu cel petrecut la serviciu.
Pentru posturile de casier si bucătar nu este necesară experiența anterioară.

Descrierea companiei:

KFC este cel mai popular lant de restaurante din lume care comercializeaza produse din carne de pui. Peste 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienti in 109 tari. In Romania, lantul KFC numara 54 de restaurante, fiind parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

CONTACT: http://www.kfc.ro/contact/colaborare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *